Sant Feliu

Sant Feliu

Competition in Sant Feliu

Building near the agricultural environment of the Baix Llobregat Agricultural Park.

An area with a neighboring relationship, with activities of the building that increase coexistence.

A structure that becomes visible, wrapped in a wood and vegetable skin that filters. A form and orientation for the capture of solar radiation. Opening in groundfloor to connect the main road with the existing park to the south.

Each floor of the building has a diverse composition, adding social spaces to facilitate the interrelation of the vein. A productive cover that captures rainwater, with a tank in the parking and uses it to irrigate the collective orchards.

Coworking spaces, terraces. The solar panels placed on the slope of the cover provide energy to the system.

Info

  • Date : 21.06.2018