Sant Feliu

Sant Feliu

Concurs a Sant Feliu

Edifici a prop de l’entorn agrícola del Parc agrari del Baix Llobregat.

Un espai de relació veinal, amb activitats pròpies del edifici que milloren la convivència.

Una estructura que es fa visible, embolcallada d’una pell de fusta i vegetal que filtra. Una forma i orientació per a la captació de la radiació solar. Obertura a peu de carrer per a conectar la via principal amb el parc existent al sud.

Cada planta del edifici té una composició diversa, afegint espais socials a cada planta per a facilitat la interrelació veinal. Una coberta productiva que capta l’aigua de pluja, amb cisterna a pàrking i l’empra per al reg dels horts col·lectius.

Espais de coworking, terrasses. Les plaques solars col.locades en el pendent de la coberta proveeixen d’energia el sistema.

Info

  • Date : 21.06.2018